Tratamente cu suc de fructe si legume

Lasă un comentariu

Decembrie 22, 2013 de dnxpcta

Sucurile de fructe si legume sint substante care ajuta la regenerarea organismului prin continutul lor bogat in aminoacizi, saruri minerale, enzime si vitamine, cu conditia sa fie preparate proaspete, crude si fara conservanti. Este necesar ca sucurile sa fie preparate zilnic, prospetimea fiind o conditie a eficientei. Sucurile nu se pastreaza niciodata de la o zi la alta.

Fructele sau legumele cu coaja, inainte de a fi stoarse, vor fi bine spalate cu apa rece, apoi taiate in felii subtiri. Aparatul cu ajutorul caruia putem prepara sucuri de fructe si legume de calitate este, desigur, storcatorul electric. In lipsa acestuia, mai ales pentru legume, iar dintre fructe in special pentru mere, putem folosi razatoarea metalica, urmind sa obtinem sucul prin stoarcere, presare manuala sau cu ajutorul unui aparat.

Pentru citrice, in special lamii sau portocale, se poate utiliza storcatorul de sticla sau de plastic.

Sucurile odata obtinute se vor bea cu circa o jumatate de ora inainte de masa sau la 3 ore dupa masa, in asa fel incit sa poata furniza organismului substantele necesare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: