Vinurile medicinale

Lasă un comentariu

Aprilie 23, 2009 de dnxpcta

Vinurile medicinale.
Vinurile medicinale din cele mai vechi timpuri şi până astăzi, au fost adevărate elixiruri,  benefice pentru sănătate şi starea de spirit. Potenţialul lor fitoterapeutic, în special proprietăţile antioxidante, care contribuie în mod direct la atenuarea dezvoltării arterioscleorizei, a bolilor inflamatorii şi chiar a cancerului, s-a dovedit foarte util în diferite tratamente foarte simple şi la îndemână pentru ori cine. O parte din vinurile acestea au proprietăţi curative, detoxifiante şi multe alte calităţi.
Principalul este să nu se consume din aceste vinuri decât 50 ml maximum de 3 ori pe zi.
În principal se fac din vin de bună calitate care nu a fost stropit, adică în procesul de producţie este indicat să nu se folosească substanţe chimice şi să se obţină prin preparare naturală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: