Vin de păpădie

Lasă un comentariu

Aprilie 23, 2009 de dnxpcta

Vin de păpădie.
Ingrediente: 8 rădăcini proaspete de păpădie, 1 litru de vin alb.
Mod de preparare: spălaţi bine rădăcina cu o perie şi apoi tăiaţi mărunt. Se pun într-o sticlă şi se complectează cu vin alb. Se lasă la macerat pentru 10 zile, apoi se strecoară. Cine doreşte poate să pună şi 100 g miere. Se obţine un vin amar care redă pofta de mâncare şi contribuie la eliminarea toxinelor din organism.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: