Vin de boabe de Ienupăr

Scrie un comentariu

Aprilie 23, 2009 prin Daniel

Vin de boabe de Ienupăr.
Ingrediente: 1 litru de vin alb, 25 g de bace de ienupăr.
Mod de preparare: se sfarmă boabele într-o piuă de lemn sau între două folii de plastic cu o sticlă. Puneţi-le apoi într-o sticlă de un litru şi complectaţi cu vin alb. Se lasă la macerat pentru 10 zile, timp în care se agită de mai multe ori sticla. Se pune apoi conţinutul acesta într-un vas cu capac şi se fierbe pentru 10 minute, apoi se pune din nou în sticlă pentru 10 zile. Se strecoară şi se poate folosi la toate afecţiunile indicate la ienupăr fiind un vin extrem de eficient mai ales la afecţiunile renale. Se consumă câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: