Leucoreea învinsă

Scrie un comentariu

Aprilie 23, 2009 prin Daniel

Leucoreea învinsă cu propolis.
Leucoreea, această scurgere vaginală urât mirositoare care dă iritaţii, arsuri şi mâncărimi supărătoare se datorează unei infecţii microbiene însoţită de obicei şi de Candida.
Se poate scăpa de această afecţiune folosind ovule de propolis.
Dacă nu găsiţi la apicola ovule luaţi supozitoare şi le tăiaţi în două şi folosiţi o jumătate de supozitor în locul unui ovul. Puteţi însă să vă preparaţi singure.
Pentru aceasta trebuie să procuraţi de la farmacie 100g unt de cacao, pe care îl amestecaţi cu 5 linguriţe de polen, propolis liofilizat şi lăptişor de matcă (1 flacon cumpărat de la Apicola)
Încălziţi la foc „mic” şi apoi turnaţi amestecul în flacoane goale de plastic de medicamente, care se vor pune în frigider.
În fiecare seară, veţi lua două bucăţi din alifia obţinută de mărimea unei bomboane de ciocolată şi una o veţi introduce în vagin şi una în rect (cu ocazia aceasta cine are hemoroizi scapă de ei).
Suplimentar de 2 ori pe săptămână faceţi spălături vaginale cu ceai de gălbenele folosind irigatorul.
Ceaiul se prepară astfel: turnaţi peste 2 linguri de flori mărunţite 1 litru de apă clocotită. Acoperiţi vasul pentru 15 minute, apoi strecuraţi prin tifon. Se introduce în irigator şi se fac spălături când acest ceai a ajuns la temperatura corpului.
Cam după o lună de tratament din acesta perseverent simptomele neplăcute vor dispare. Pentru o mai mare siguranţă luaţi şi pe gură 2 picături de tinctură de propolis la fiecare 5 kg corp de 3 ori pe zi, puse pe miez de pâine (1 centimetru cub de miez la fiecare 2 picături de tinctură). Se mestecă bine în gură apoi se înghite. Se pot însă folosi şi supozitoarele de la Apicola, care sunt foarte eficiente la aceste afecţiuni ginecologice.
Suplimentar se mai poate introduce intravaginal câte 1 linguriţă de iaurt o dată la 7 zile. Se ţine peste noapte cu ajutorul unui tampon de vată. Este foarte util pentru refacerea florei microbiene utile din vagin. Acest lucru vă va scăpa de alte afecţiuni. Se poate face acest lucru de către fiecare femeie care are viaţă sexuală activă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: