Indole 3 carbinolul

Scrie un comentariu

Aprilie 23, 2009 prin Daniel

Indole 3 carbinolul.
Previne cancerul.
Varza, conopida, broccoli, napul şi gulia fac parte din aceiaşi familie de legume, acestea având un conţinut ridicat de Indole-3 carbinol sau I3C. Numeroase studii au indicat faptul că el poate opri creşterea tumorilor existente şi poate oferi protecţie împotriva numeroaselor tipuri de cancer.
Au fost efectuate câteva studii care atestă această descoperire. Printre acestea se numără un studiu realizat în cadrul Universităţii Wayne care indică faptul că I3C poate duce la distrugerea celulelor cancerului mamar, poate opri creşterea şi chiar poate distruge celulele cancerului de prostată.
Un studiu efectuat la Universitatea Pittsburg a ajuns la concluzia ă I3C poate trata papilomatoza respiratorie, un tip de cancer care apare în zona corzilor vocale. Un alt studiu a indicat faptul că I3C poate distruge celulele cancerului ovarian.
Consumul de legume precum varza, conopida, napul şi gulia poate ajuta la prevenirea şi chiar tratarea cancerului. Nu trebuie să uităm că alimentaţia are un rol important pentru sănătatea noastră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: