Alifie de varza

Scrie un comentariu

Aprilie 23, 2009 prin Daniel

Alifia de varză.
Artrită, artroză, amigdalită, celulită, degerături, dureri reumatice, eczeme uscate, gută, hemoroizi, hepatită, psoriazis, sciatică, tendinită, tulburări circulatorii, tumori, ulceraţii, varice şi zona zoster , etc, pot fi vindecate cu alifie de varză.
Alifia de varză: este cunoscut faptul că tratamentul cu frunze de varză crudă are o eficienţă foarte mare, dar alifia de varză dă rezultate şi mai bune. Aceasta este folosită de sute de ani cu eficienţă în ţări ale Europei Occidentale. Zonele afectate sau dureroase se ung cu alifia aceasta, iar locul respectiv este legat apoi cu o bucată de pânză curată. Efectul benefic se constată cam în două ore de la aplicare. Este necesar să se repete de 2-3 ori pe zi.
Preparare: Ingrediente: 50 ml suc de varză crudă (cam 3 linguri), 20g untură de porc (2 linguri), 1 linguriţă de ceară de albine de la Apicola, 5 ml ulei de germeni de porumb sau de palmier, 10-15 ml alcool rafinat de 38-40 grade, o jumătate de linguriţă de miere de albine.
Se pune la încălzit într-un vas emailat untura şi ceara de albine, se lasă să se topească, se amestecă şi se adaugă uleiul. Se încălzeşte totul până la 60 de grade. Separat se încălzeşte zeama de varză crudă, la aceiaşi temperatură şi se adaugă mierea de albine şi alcoolul rafinat. Se amestecă bine totul. Se ia de pe foc vasul în care s-a încălzit untura şi uleiul şi se toarnă foarte încet peste soluţia de suc de varză, miere şi alcool. Se amestecă încet, până se răceşte. Alifia astfel obţinută trebuie pusă în borcănele. Deşi preparatul nu se strică 2-3 luni, nu este indicat să faceţi o cantitate mai mare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: